LUI forebygger skader

Succesrig formiddag med skadesforebyggelse og fysisk træning i LUI Fodbold

Lørdag 27. februar afholdt LUI Fodbold et trænerarrangement om skadesforebyggelse og fysisk træning med fysisk træner og coach for HB Køge, Kenn Samuelsen.

Bestyrelsen i LUI Fodbold havde inviteret alle trænere, trænerassistenter og holdledere til en lærerig formiddag på Lynge Stadion. Kenn Samuelsen havde planlagt en inspirerende formiddag med en kombination af teori, eksempler og praktiske øvelser. Øvelserne havde blandt andet fokus på udstrækning, før og efter træningen samt gode opvarmningsøvelser.

På trods af det lidt kolde og triste vejr var mange trænere og trænerassistenter mødt op for at få input og inspiration til deres daglige træning.

"Jeg er meget glad for at vi løbende kan tilbyde vores trænere og trænerassistenter muligheder for at få input og inspiration til deres træning udefra, og det er glædeligt at så mange har sagt ja tak til at deltage og dygtiggøre sig. Særligt glad er jeg for at vi både har deltagelse af nogle af de mere erfarne trænere, men også at flere af de helt unge trænerassistenter er mødt op. Det tegner godt for klubbens fremtid," siger formand for LUI Fodbold, Lars Jonsson og fortsætter:

"Bestyrelsen har fået en god feedback fra flere af deltagerne og det er bestemt noget vi vil gentage, og så vil jeg gerne benytte chancen for at sige mange tak til de mange trænere og trænerassistenter for deres store engagement i LUI Fodbold."

Formiddagen blev sluttet af med en god fælles frokost fra Carstens Diner i Lynge Hallen, hvor der samtidig var mulighed for sparring trænerne imellem samt afrunding og spørgsmål.