Los Angeles Rams viser defensiv klasse i NFL-sejr

Chicago Bears tabte sin anden kamp i NFL, da det blev til et nederlag mod defensivt stærke Los Angeles Rams.

Chicago Bears-quarterback Nick Foles (nummer 9) blev bremset gang på gang mod Los Angeles Rams, som vandt NFL-kampen klart.
Chicago Bears-quarterback Nick Foles (nummer 9) blev bremset gang på gang mod Los Angeles Rams, som vandt NFL-kampen klart.

Hver gang Chicago Bears var tæt på at komme bare en smule tilbage, stod der en Los Angeles Rams-mur af forsvarsspillere og spærrede vejen for både bold og mand.

Det resulterede i en knusende sikker hjemmesejr på 24-10 til Los Angeles Rams i den enlige NFL-kamp, der blev spillet natten til tirsdag dansk tid.

Med sejren i amerikansk fodbold kommer Los Angeles Rams op på siden af Chicago Bears. Begge hold har nu fem sejre og to nederlag i de syv første kampe i sæsonen.

NFL-holdet fra Los Angeles håber at kunne følge i fodsporene på byens succesfulde hold i basketball og baseball, Los Angeles Lakers og Los Angeles Dodgers.

Lakers vandt titlen i basketball, mens Dodgers i disse dage er tæt på at vinde finaleserien i baseball.

Hvis det skal kunne lade sig gøre i NFL, kræver det blandt andet et godt forsvar, og det har Los Angeles Rams vist flere gange i starten af denne sæson, men måske bedst i nattens sejr.

Chicago Bears-quarterback Nick Foles blev sacket fire gange, og modstanderne stod i vejen for adskillige kast, hvilket medførte to interceptions.

Heller ikke løbespillet fungerede for Chicago Bears, der blev holdt nede på blot 49 løbeyards i løbet af kampen.

Quarterback Jared Goff kastede derimod to touchdowns for Los Angeles Rams, som kom foran 24-3 inden fjerde og sidste quarter, hvor udeholdet fik pyntet på resultatet.

– Vi tager en kamp ad gangen. Vi skal blive ved med at spille godt. Det var en stor sejr over en vanskelig modstander, siger Rams-træner Sean McVay ifølge AFP.