Lokal leder i spidsen for ambitiøst projekt

Robert Mikelsons fra Gentofte Volley er udpeget til formand for Top Volleyball Danmark.

Dansk Volleyball Forbund har udpeget ny formand for eliteoverbygningen Top Volleyball Danmark. Den ny formand er den 45-årige advokat Robert Mikelsons, der dermed skal være med til at styre dansk volleyball mod den europæiske top.

Robert Mikelsons har igennem en årrække udført et stort lederarbejde i Gentofte Volley, hvor han var formand 1981-1996 og siden har været ungdomsformand og bestyrelsesmedlem. Fra 2003 til 2006 var han bestyrelsesmedlem i Københavns Volleyball Kreds, og siden 1999 har han været medlem af Amatør- og Ordensudvalget i Dansk Volleyball Forbund.

"Det ligger mig meget på sinde at arbejde på at få højnet niveauet på A-landsholdene. Det skal bl.a. gøres med meget mere fokus på talentudviklingen, hvor vi skal skabe optimale rammer for de unge talenter på et så tidligt tidspunkt i deres udvikling som overhovedet muligt," siger Robert Mikelsons.

Formanden har særdeles gode erfaringer at trække på i sin egen klub. Gentofte Volley har således sat sig tungt på DM-medaljerne for ungdom de seneste år – ikke mindst på herresiden.