Lokal LA-formand foreslår regerings-exit

OPFORDRING "Liberal Alliance bør forlade regeringen," lyder det i dag fra Kjeld Wetlesen, formand for LA Fjordbyerne, som dækker Halsnæs og Frederikssund kommuner.

Den opfordring har han sendt videre videre til partileder og udenrigsminister Anders Samuelsen.

"Vi er ikke store nok til at være regeringsparti. Det har kørt i bakgear gennem længere tid, selv om Liberal Alliance har været med til at gennemføre nogle afgiftsnedsættelser, men den store aftale om skattelettelser – en af vores vigtige mærkesager – er ikke lykkedes. Det har Dansk Folkeparti spændt ben for, og jeg har nu sendt min opfordring til Anders Samuelsen, da vores parti har nogle umulige arbejdsforhold i regeringen. Det er bedst at træde ud af samarbejdet," siger Kjeld Wetlesen, som har aftalt møde med Anders Samuelsen den 25. januar.

"Opfordringen er ikke ment som en kritik af vores partileder," understreger den lokale LA-formand, der sidste år var kandidat til kommunalvalget i Halsnæs og i den forbindelse var fremme med markante synspunkter om blandt andet havneprojekt i Liseleje, genindførelse af dækningsafgiften og i diskussionen om kandidaternes valgbudgetter.

Ifølge nogle medier har flere LA-lokalformænd landet rundt været fremme med opfordringer om regerings-exit denne uge.

/an