Lokal data-ekspert runder skarpt hjørne

Ølstykke-borgeren Kenney Søby, Senior Manager i Visma Services Danmark A/S, fylder 40 år på lørdag den 30. juli

Kenney Søby har siden 2005 arbejdet med digitale lønsystemer, databehandling og it-sikkerhed i Visma Services Danmark A/S.

Sidste år blev han en del af ledergruppen i Visma, hvor han beskæftiger sig med udvikling af fremtidens lønsystemer, ligesom han er ansvarlig for konstant at følge de skiftende tendenser i det digitale univers for at sikre virksomhedens datasikkerhed.

"Med den digitale omstilling og de nye krav til personbeskyttelse er det nødvendigt for alle virksomheder at organisere, hvordan de bruger data fremover. Det er især afgørende, hvis håndtering af data er en forretningskritisk del af virksomheden. Hos Visma har vi ansvar for flere tusinde lønsedler. Ligesom politiets efterretningstjeneste skal vi som databehandlere derfor konstant være to skridt foran de it-kriminelle bl.a. ved at have procedurer og backup-løsninger, hvis der skulle ske indtrængen eller nedbrud i et system," siger Kenney Søby.

Privat bor Kenney Søby sammen med sin hustru i Ølstykke og deres fælles børn på to og fem år. På lørdag den 30. juli fylder han 40 år, som han fejrer med familien under varmere himmelstrøg i Cape Coral i den Mexicanske Golf.

Pressemeddelelse