Logan sælger billetter

Koncerten med Johnny Logan den 5. marts bliver et tilløbsstykke. Allerede nu er flere hundrede billetter solgt, og der er planer om at udvide festlighederne til resten af dagen

Foto: Jesper Kappel

Frederikssund Der bliver solgt billetter til koncerten med Johnny Logan, og det gør der i et tempo, som vækker mere end tilfredshed hos arrangørerne.

"Det er et utroligt godt salg, vi har af billetter til koncerten. Vi klager bestemt ikke" siger Per Kock, der er formand for Håndboldens Venner, som i samarbejde med Lokalavisen Frederikssund arrangerer koncerten i Frederikssund Hallen.

"Vi har solgt over 300 billetter. Vores erfaringer fra andre forårskoncerter, vi har holdt, er, at der ville være solgt mellem 150 og 200 billetter på nuværende tidspunkt. Vi kan virkelig mærke, at folk er interesserede. Folk ringer til os for at høre mere, så det tegner altså godt," fortæller Per Kock.

Der er to typer af billetter til koncerten. Enten kan man købe en billet, hvor man også spiser i Frederikssund Hallen inden koncerten, eller man kan købe en ståbillet, som kun gælder til koncerten.

Håndboldens Venner undersøger i øjeblikket, om det er muligt at skabe fest i hele byen fra om morgenen. Der er planer om, at der skal være musik i gågaden blandt andet irsk musik, da hele koncerten med Johnny Logan udspringer fra et ønske om at fejre den irske Skt. Patrick day, som kommer senere i marts. Derfor vil man også gerne udsmykke dele af midtbyen i Frederikssund i de irske farver. Andre ideer er at have forskellige boder på gågaden, som kommunenens foreninger administrerer. I løbet af de kommende uger undersøger man, hvad der kan lade sig gøre.

Billetterne kan købes på billetnet.dk eller hos Meny i Havnegade i Frederikssund. Hvis man vil have hele pakken med spisning og koncert er prisen på 475 kroner plus gebyr. Hvis man først vil komme til koncerten, ja så er prisen 275 kroner plus gebyr. Lidt over 180 personer har valgt at tage hele pakken med både spisning og koncert i Frederikssund Hallen.