Liverpool-manager afviser al snak om et krisemøde

Efter nederlagene til Manchester United og Arsenal har det været rygtet, at Liverpool har afholdt krisemøde.

Liverpools manager Brendan Rodgers forsvarer sine spillere og afviser blankt avisskriverier om et bittert spillermøde i kølvandet på lørdagens 1-4-nederlag mod Arsenal.

Mandag mødte Liverpool-manageren pressen før onsdagens omkamp i FA Cup-kvartfinalen mod Blackburn, og nordireren nedtonede det omtalte møde, han angiveligt selv skulle have indkaldt spillerne til.

– Det var ingenting, egentlig. Det handlede bare om at analysere vores præstationer, og hvor vi står i øjeblikket. Det er bare ærgerligt, at der blev tolket mere ind i det.

– Vi har mange møder med henblik på at analysere vores præstationer. Dette var ikke anderledes end de mange andre møder, vi ellers har haft i løbet af sæsonen, siger Rodgers.

Liverpool tabte sin anden ligakamp i træk og er nu et godt stykke efter den fjerdeplads, som giver adgang til kvalifikationen til Champions League.

I de kommende dage handler det for Rodgers udelukkende om pokalkampen mod Blackburn.

– Det er et vigtigt mål for os i denne sæson at gøre det godt i pokalturneringerne, og dette er en mulighed for at nå frem til en ny semifinale, siger Rodgers.

Han forventer en svær kamp, efter at det første møde på Anfield endte 0-0.

– Blackburn har nogle virkelig gode spillere, og de forsvarede sig godt på Anfield. Vi skal være fokuserede og kan ikke vente med at spille igen efter lørdagens nedtur, fortæller Liverpool-manageren.