Lisbet Mylov fylder 50 år

Filialdirektøren i Nordea Allerød har rund fødselsdag 2. februar

Foto: Michael Braunstein

Filialdirektør i Nordea Allerød, Lisbet Mylov, fylder 50 år 2. februar.

Lisbet Mylov bor i Allerød Kommune og har snart gjort det i 25 år. Hun er gift med Poul og har datteren Monica på 15 år, som går i 9. klasse på Engholmskolen.

Lisbet Mylov har arbejdet i Nordea i 31 år. Hun har været bankrådgiver i filialen i Lillerød fra 1992-1996, har derefter arbejdet som leder forskellige steder i Nordea, og hun slog til, da jobbet som filialdirektør i hjembyen blev ledigt for syv år siden – et træk, hun er rigtig glad for.

"Jeg holder af alle de kunder, som jeg møder på min vej," siger Lisbet Mylov, der har en stor berøringsflade i byen og også er meget aktiv i sin fritid: Hun løber i Blovstrød løverne, og så kan hun blandt meget andet lide at stå på ski og rejse i øvrigt.

Lokalsamfundet vil desuden kende Lisbet Mylov fra mange uddelinger af penge til støtte for forskellige lokale formål – om det så er de to årlige uddelinger af Ildsjælsprisen på 10.000 kr. hver gang fra Nordea Fonden, uddelingen af prisen 'Årets Lynge-borger', der nu er forhøjet også til 10.000 kr., eller den lange række af udlodninger af beløb til foreninger og arrangementer, hvor Nordea Fonden kan være med til at gøre en forskel.

Lisbet Mylov er ikke tilstede i Nordea Allerød 2. februar.