Ligatrup på plads

Den tidligere Falcon-spiller Emma Witkowski, spiller for Virum Basketball Klub, i næste sæson

Ny stærk spiller Virum Basketball Klub har sin dame-Ligatrup klar til den kommende sæson. Og klubben kan bl.a. præsentere en ny træner samt en ny spiller, ligesom sidste sæsons nøglespillere fortsætter i klubben.

På trænerposten har Virum fået Borivoj Nikolinovic fra Bosnien der udover, at være cheftræner for dameligaholdet også bliver tilknyttet klubbens talentfulde ungdomsafdeling. Borivoj trænede i sidste sæson Växjo Quuens i den bedste svenske liga.

Og på spillerfronten kan Virum glæde sig over, at Emma Witkowski, har valgt at tørne ud for Virum i den kommende sæson. Emma har næsten været synonym med Basketballklubben Falcon, siden hun kom til Danmark i 1998. Emma, der oprindeligt kommer fra Australien, er en stærk forward der helt sikkert vil forstærke DM-sølvvinderne. Der er også indgået aftaler med trekløveret Tine Freil, Emilie Ramberg og Miljana Peric, som var sidste sæsons nøglespillere.

" I 2007 er det 50 år siden, at basketball sporten kom til Lyngby-Taarbæk kommune, med dannelsen af Virum Statsskoles Basketball Klub. Derfor vil alle sejl være sat ind på en god start på jubilæumssæsonen, når anden halvdel af den kommende sæson går i gang efter nytår," siger David Ramskov fra Virum Basketball Klub.