Ligatopscorer er klar for BSV

Bjerringbro-Silkeborg har sikret sig den tidligere GOG-spiller Fredrik Petersen. Svenskeren fravalgte tilbud fra Tyskland og Spanien.

ARKIVFOTO. Godt en uge efter, at GOG Svendborg blev erklæret konkurs, er de fleste af klubbens spillere ved at have fundet sig en ny arbejdsgiver. Senest har Bjerringbro-Silkeborg skrevet kontrakt med den svenske venstrefløj Fredrik Petersen.
   -- 1916519
ARKIVFOTO. Godt en uge efter, at GOG Svendborg blev erklæret konkurs, er de fleste af klubbens spillere ved at have fundet sig en ny arbejdsgiver. Senest har Bjerringbro-Silkeborg skrevet kontrakt med den svenske venstrefløj Fredrik Petersen. — 1916519

Godt en uge efter, at GOG Svendborg blev erklæret konkurs, er de fleste af klubbens spillere ved at have fundet sig en ny arbejdsgiver. Senest har Bjerringbro-Silkeborg skrevet kontrakt med den svenske venstrefløj Fredrik Petersen.

Han har ikke kun gjort sig bemærket på det svenske landshold, som han repræsenterede ved det nyligt overståede EM. Han er også en kendt herre i den danske liga, hvor han blandt andet blev topscorer i sidste sæson.

– Han har holdt et højt niveau gennem rigtig lang tid, og det er selvfølgelig også derfor, jeg har reageret, nu da muligheden opstod, siger BSV-træner Carsten Albrektsen i en pressemeddelelse.

Fredrik Petersen er selv ret begejstret over muligheden for at spille for den midtjyske fusionsklub.

– Både Spanien og Tyskland var muligheder, men da først Bjerringbro-Silkeborg kom på banen, var jeg ikke i tvivl, siger Petersen i pressemeddelelsen.

Aftalen mellem Fredrik Petersen og BSV gælder frem til 2013.