Lars Løkke opstiller i Køgekredsen

INDENRIGSMINISTER LARS LØKKE RASMUSSEN.
  KBH. 140802 FOTO:AND
INDENRIGSMINISTER LARS LØKKE RASMUSSEN. KBH. 140802 FOTO:AND

Sydkysten: Venstres formand, tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, opstiller som ny folketingskandidat i Køgekredsen, der dækker Køge og Lejre kommuner. Da kredsens tidligere kandidat, Birthe Rønn Hornbech, i foråret meddelte, at hun ikke genopstiller ved næste folketingsvalg, skulle der findes en ny kandidat.

– Det er meget spændende, at vi i Køgekredsen får mulighed for at opstille Lars Løkke Rasmussen. Da vi startede processen for at finde en ny folketingskandidat, lå det ikke i kortene, at vi skulle ende ud med at indstille Lars Løkke Rasmussen. Men denne mulighed opstod, og vi tror på, at det vil være et plus for vores område, at have Danmarks næste statsminister som vores folketingskandidat, siger formanden for Venstre i Køgekredsen, Mads Møller, og fortsætter:

– Vi er derfor i kandidatbestyrelsen glade for, at vi også ved næste folketingsvalg, kan tilbyde en markant Venstre-profil. Når vores medlemmer den 11. september har valgt Lars Løkke Rasmussen, ser vi frem til et godt og spændende samarbejde, der hurtigst muligt skal bringe Venstres formand tilbage til Statsministeriet.

Lars Løkke Rasmussen er i dag opstillet Frederikssundkredsen i Nordsjælland. Men da Lars Løkke Rasmussen nu forlader sin barndomsby Græsted for at slå sig ned i København, finder han det naturligt at skifte opstillingskreds til Køge, der samtidig betyder, at Venstres formand fremover vil være på valg i Danmarks største storkreds.

– Jeg har været utrolig glad for mine 26 år som folketingskandidat i Nordsjælland, og derfor har det heller ikke været en let beslutning. Men jeg glæder mig over, at kandidatbestyrelsen i Køge nu indstiller mig som kredsens kandidat. Nu skal jeg jo først vælges af Venstres medlemmer, men bliver jeg det, ser jeg ser frem til det samarbejde, vi skal have i årene fremover, siger Venstres formand.

Opstillingsmødet i Køge kredsen finder sted 11. september.