Lars-Christian Brask ny formand i FC Roskilde – Thomas Helveg med i bestyrelsen

Forretningsmanden og Roskildedrengen Lars-Christian Brask bliver FC Roskildes nye bestyrelsesformand efter en ekstraordinær generalforsamling i Roskilde Hallerne torsdag eftermiddag. Samtidig træder den tidligere landsholdspiller og assisterende træner i OB, Thomas Helveg, med Brask ind i klubbens bestyrelse. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

"Jeg blev for en del måneder siden kontaktet af aktionærerne, hvor de spurgte, om jeg kunne være interesseret i opgaven. Jeg har en passion for fodbold, og jeg har beskæftiget mig med managers og  direktører i internationale klubber, så jeg kender mentaliteten. Samtidig er jeg godt bekendt med den position RB har i lokalsamfundet, så jeg valgte, efter en række forhandlinger, at påtage mig opgaven. En opgave jeg er rigtig glad for at påtage mig", fortæller Lars-Christian Brask til Paperboy.

Thomas Helveg er også ny mand i FC Roskildes bestyrelse, og formanden ser frem til samarbejdet.

"Jeg er rigtig glad for at få Thomas Helveg med ind i bestyrelsen. Han har ledelseserfaring fra tiden i Odense, og han er generelt en stor kapacitet i fodboldverdenen, så jeg er sikker på, at han kan bidrage positivt til FC Roskilde", fortæller Lars-Christian Brask.