Lang vej endnu for Silkeborg

På trods af 3-1-sejren mod OB ligger Silkeborg stadig sidst i Superligaen. Jim Larsen minder derfor om, at kursen skal fastholdes for at undgå nedrykning.

SILKEBORG - OB. Superliga.: Silkeborgs Jim Larsen (tv) jubler efter sin scoring til 2-1 mod OB søndag d.19. september 2010 på Silkeborg stadion. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2010)
SILKEBORG – OB. Superliga.: Silkeborgs Jim Larsen (tv) jubler efter sin scoring til 2-1 mod OB søndag d.19. september 2010 på Silkeborg stadion. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2010)

For første gang i dette efterår kunne Silkeborg-spillerne synge "Hvem var det, der vandt i dag?" efter søndagens 3-1-sejr mod OB.

Det er et skridt i den rigtige retning for bundholdet, men der er stadig et stykke vej endnu, inden holdet kan se sig fri fra nedrykningsfaren, mener Jim Larsen, der bragte sit hold på 2-1.

– Resultaterne i denne runde har været imod os, så det var vigtigt at få tre point for at følge med vores nærmeste konkurrenter. Vi har leveret fine indsatser i de seneste kampe, og det havde været et gok i hovedet, hvis vi havde tabt i dag. Vi er godt på vej, men der er lang vej endnu, siger Jim Larsen.

Træner Troels Bech var naturligvis lettet efter sæsonens første sejr.

– Jeg synes i den grad, at vi har grund til at være glade. Vi var det bedste hold og vandt fortjent, siger Troels Bech.

Situationen i OB med fyringer i den sportslige ledelse og skriverier om en dårlig træningskultur har dog ikke haft indflydelse på Silkeborgs forberedelse til kampen.

– Hvordan skulle deres situation kunne ændre ved vores måde at spille på? spørger Troels Bech retorisk.