Landsholdsback hjem til Rungsted

Foto: Jan Korsgaard, Mikkel Kjølby
Nicholas B Jensen
  (Indledende runde, kampen mellem Rusland og Danmark den 6. maj , CEZ Arena, Ostrava, Tjekkiet VM-2015)
  Foto: Jan Korsgaard
Nicholas B Jensen (Indledende runde, kampen mellem Rusland og Danmark den 6. maj , CEZ Arena, Ostrava, Tjekkiet VM-2015) Foto: Jan Korsgaard Jan Korsgaard

Hørsholm Skøjtehal har fået en ny sherif. Nicholas B. Jensens 102 kilo fordelt på 189 veltrænede centimeter skal nok sætte en skræk i livet på de fleste modstandere.

– Jeg er en tovejsspiller, som bidrager fremad og holder rent hjemad. Jeg spiller meget fysisk i egen zone. Jeg gør alt for at vinde, fastlår Nicholas B. Jensen, som suppleres af direktør Thomas Friberg.

– Nicholas bidrager med fysik og størrelse, og det er lige præcis, hvad vi har været på udsigt efter. Han bliver vores politimand.

Det er ikke kun en stor spiller men også et stort navn som Rungsted henter hjem. For siden Nicholas B. Jensens familie flyttede til Sverige i 2005 har han udviklet sig til en fast mand på det danske landshold.

At han skulle vende hjem til Rungsted lå ikke ligefrem i kortene. En landsholdsspiller på 27 år tager under normale omstændigheder til udlandet, men for Nicholas kom andre ting til at spille ind på klubvalget.

– Mange ting spiller ind i mit valg. Det har ikke været det rigtige i udlandet, og så er jeg ikke så gammel endda. Jeg vil gerne fortsætte med at udvikle mit spil. Jeg var en ledertype i Esbjerg, det vil jeg videreføre til Rungsted. Og så er det bare fedt at komme hjem til stedet, hvor det hele startede, forklarer Nicholas B. Jensen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag