Lær at lave stuuur cirkus

Kom til workshop i Stenløse Kulturhus og lær at lave sjov og spændende cirkus.

Så er der cirkus workshop i Stenløse Kulturhus.

Har du altid drømt om at være cirkusartist, så har du nu muligheden for at gøre noget ved den drøm. Egedal bibliotekerne inviterer dig nemlig til at komme ned i den stor sal i Stenløse Kulturhus, hvor man vil afholde workshoppen 2. februar klokken 15.30, når Zora og Katja kommer forbi.

Zora og Katja indleder med en 20 minutters cirkusforestilling. Derefter stiller de en stor skattekiste frem fyldt med cirkusredskaber for eksempel jonglering, tørklæder, bolde, ringe, kegler, spinnere med tallerkener, diaboloer og meget mere og så starter workshoppen om, hvordan man kan blive en cirkusartist.

Børnene får love at kigge i kisten og finde det cirkusredskab, de har lyst til at prøve kræfter med. Zora og Katja viser både børn og deres voksne, hvordan man laver jonglørnumre, akrobatik, klovnerier og hemmelige tricks. Børnene bliver involveret på en lærerig og pædagogisk måde, og når forestillingen er slut, går alle børn hjem med en glad lille cirkusartist i maven, skriver Egedal Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Cirkus Skattejagt er for børn fra fem til ti år og varer 90 minutter. For at så mange børn som muligt kan deltage kan der maks være en voksen per barn. Gratis billetter til både børn og voksne kan man få fra fredag 19. januar via egedalbibliotekerne.dk