Kunst- og Inspirationsdage hos CreateArt i Slangerup

I weekenden den 25. og 26. maj 2019 inviterer CreateArt til åbent hus arrangement, med en palette af farverige oplevelser for alle kreative sjæle

Arkivfoto
Arkivfoto

SLANGERUP Årets største event hos kunstuniverset CreateArt på Industrivej 22 F i Slangerup finder sted den 25. og 26. maj.

I løbet af de sidste seks år har CreateArt udviklet sig fra en hobbyforretning til branchens førende specialbutik med salg af kunstnerartikler til såvel den professionelle kunstner som til hobbymaleren. I 2014 var første år CreateArt inviterede til Kunst og Inspirationsdage og arrangementet gentages hvert år i maj måned.

Der er aktiviteter hele weekenden og alle kan være med. Man kan deltage i kreative workshops og få masser af inspiration, tips og idéer med hjem. Man kan også opleve arbejdende kunstnere der demonstrationer nye materialer og som deler ud af deres erfaring.

I løbet af weekenden kan man opleve, hvordan kreativiteten blomstrer og man kan stifte bekendtskab med portrættegning, farvepaletter, mix media teknikker, oliemaling, alcohol ink, akvarelmaling og homedeco DIY.

Der er fri entré fra kl. 10- 16 og mulighed for at købe kaffe/the, kage og let frokost.

CreateArt er stiftet af René og Vivi Amelung. Du kan se hele programmet på www.createart.dk/events