Kun én erhvervsforening i Egedal

Målet er, at der med tiden kun skal være én erhvervsforening i Egedal Kommune. Det kom frem på generalforsamlingen i Ølstykke Erhvervsforening

ØLSTYKKE: Ølstykke Erhvervsforening skal lægges sammen med de to andre erhvervsforeninger i Egedal Kommune – ikke nu og her – men med tiden. Sådan lød det fra formanden for Ølstykke Erhvervsforening, Uwe Vorbeck, da der var generalforsamling i erhvervsforening onsdag den 5.marts i Værebro Erhvervscenter.

– Bestyrelsesmedlemmerne er enige om, at der på sigt kun skal være en erhvervsforening i Egedal, men vi er ikke nået frem til et forslag om, hvordan og hvornår det kan lade sig gøre. Vi har også drøftet om det måske er en bedre ide at stifte en ny Egedal Erhvervsforening, hvor de nuværende erhvervsforeninger kan melde sig ind. Fordelen ved en sådan fællesforening er, at vi kan fremlægge, det vi er enige om for kommunalbestyrelsen. De nuværende foreninger skal fortsat kunne arrangere lokale arrangementer, sagde formanden Uwe Vorbeck.

På mødet kom det også frem, at Ølstykke Erhvervsforening har fået indtil flere nye medlemmer, så man nu er oppe på omkring 100 medlemmer.

Til bestyrelsen blev der valgt tre nye medlemmer. Det blev Heidi Kofoed fra LH Care Aps, Kim Reich fra Kim Reich Kommunikation og Peter Søger, Sv. Søger & Søn ApS. Der var genvalg til Aud Hytholm og Jytte Grusgaard. Bestyrelsen består derudover af Uwe Vorbeck (formand), Søren Kvist, Henrik Pedersen og Steen Refnov.

Charlotte Haagendrup og Inge Rasmussen blev valgt som suppleanter.