Kruseelever klar med western-style teaterkoncert

Siden august har elever og lærere på Marie Kruses Skole arbejdet intenst med forberedelserne til teaterkoncerten 'Lone Tree Saloon'

Elever og lærere fra Marie Kruses Skole har siden august brugt rigtigt mange timer og flere meter stemmebånd på forberedelserne til dette års teaterkoncert 'Lone Tree Saloon'.

Nu inviterer eleverne alle interessede til at se resultatet af fire måneders træningslejr sammen med en koreograf, en skuespiller og engagerede musik- og billedkunstlærere. 'Lone Tree Saloon' er en moderne Western med musiknumre fra kunstnere som Amy Winehouse og Miley Cyrus.

35 elever har de sidste seks måneder forberedt dette års teaterkoncert, som åbner dørene den 3. februar for alle interesserede borgere i Furesø. Det er en tanke, som får sommerfugle på størrelse med albatrosser frem i maven på eleverne. Der er nemlig kun én ugen tilbage.

"Det er vigtigt, at der er plads til musik i skolen – ikke kun i grundskolen, men også i gymnasiet", siger rektor Carsten Gade, som fortæller, at dette års teaterkoncert og tidligere musicals, som har været fremført på skolen, giver Kruse en særlig musikalsk ånd, som også støtter op om et socialt miljø, der får eleverne til at føle sig godt tilpas.

"De er med til at skabe en masse nye fællesskaber i grundskolen og gymnasiet, som vil være svære at udvikle uden en musikalsk tilgang til eleverne og deres verden. Det giver også eleverne et dejligt selvtillids-boost, når de er med i sådan noget her – at stå på en scene foran en masse mennesker og være en del af et stort projekt, som alle arbejder hårdt for", lyder det fra Carsten Gade, der også fortæller, at skolen i de helt små klasser arbejder med musik.

"Vi har morgensang, hvor eleverne, inden skoledagen begynder, mødes og synger dagen i gang. Det har vi faktisk gjort i 145 år, så musikken er en del af vores historie og kultur".

Teaterkoncerten på Marie Kruses Skole byder på 20 numre. Billetterne koster 40 kroner, og forestillingerne kan ses den 3., 4. og den 5. februar kl. 19.30 på Marie Kruses Skole. Billetter kan købes i døren eller bestilles på musicalmks2015@gmail.com