Kontorfællesskab kommer til kommunen

Voxeværket etablerer sig i Allerød

Kontorfælleskaber tilbyder effektive rammer, mødefaciliteter og kan formentlig spare dig for tusindvis af lejekroner. Her op mod jul byder Voxeværket indenfor til fællesskab og deleøkonomi i Allerød.

Målsætningen er at styrke tilflytningen af virksomheder udefra og skabe grobund i kommunen for de små, mindre og mellemstore virksomheder, der ønsker at placere sig i Allerød, men som ikke føler sig klar til at bide skeer med de helt tunge tilbud fra de lokale erhvervsmæglere, som i mange tilfælde ikke udbyder kontorer på hverken 25 eller 80 m2.

I et kontorfællesskab som Voxeværket får man kontor og flad, fast husleje, der omfatter alle udgifter.

Ejendommen, hvor kontorfællesskabet skal være i Allerød, ligger på Rørmosevej. Bygningen er nabo til rådhuset og Matas.

Dette er en form for deleøkonomien i erhvervslivet. Deletankerne har vundet terræn i de seneste år.

'Det handler ikke bare om et lift i bilen på tværs af Danmark, hjælp til små håndværksopgaver i privaten, men faktum er, at erhvervslivet for alvor har fået øjnene op for smartere tænkning indenfor erhvervslivet. Kontorhoteller, kontorfællesskaber var for bare fire til fem år siden 'noget for iværksættere'. I 2010 var der i omegnen af 40 organiserede kontorfællesskaber i Danmark. I dag er der 400, og i dag ser branchen, at selv etablerede virksomheder ønsker sig muligheden for at dele rammer med andre,' skriver Voxeværket i en pressemeddelelse.

Læs mere: www.voxevaerket.dk.