Kom og lær mere om din hunds sprog

Foto: Josefine Klitgaard
Den 12. februar er der foredrag i Taastrup Kulturcenter om hundesprog.
Den 12. februar er der foredrag i Taastrup Kulturcenter om hundesprog. Aneese Photography

Foredrag. Det handler om hundesprog ved foredraget i Maxi Zoo Taastrup torsdag den 12. februar.

Vil du lære at forstå din hund bedre?

Så kom med, når Maxi Zoo Taastrup i samarbejde med Taastrup Agility Klub inviterer til et foredrag om hundesprog og adfærd torsdag den 12. februar fra klokken 18.30 til 21.45 i Taastrup Kulturcenter, Poppel Alle 12, 2630 Taastrup.

Her vil du blandt andet kunne lære og høre om, hvordan din hund kommunikerer, signalerer og agerer i forskellige situationer. Du vil også blive budt på kaffe og kage i selskab med byens andre hundeejere.

Vidste du, at hundens adfærd tager udgangspunkt i hundens stamfar, ulven?

Meget kan sammenlignes, men hundens leveforhold hos mennesket har gjort, at dens adfærd nu adskiller sig i højere grad fra ulvens. Efter foredraget vil man forhåbentlig have fået en bedre forståelse af familiehundens typiske adfærd i dag. Man vil lære mere om, hvordan hunden signalerer, kommunikerer og agerer både med andre hunde og mennesker. Foredraget vil desuden sætte fokus på, hvordan du bliver opmærksom på din hunds behov og eksempelvis forebygge stress.

Se mulighederne i din hund

Til foredraget vil du kunne møde Ole Høj og Kim Andersen, der begge er instruktører i DGI og Taastrup Agility Klub. De erfarne hundeinstruktører vil blandt fortælle om forholdet mellem hund og træner og de mange muligheder for udvikling, som man kan fremme gennem en målrettet træning tilpasset sin hunds behov. Under foredraget vil der være rig mulighed for at spørge ind til netop sin egen hunds behov og signaler.

Prisen er 25 kroner for at deltage inklusiv kaffe og kage. Arrangementet er gratis for medlemmer af Maxi Zoos poteklubben, som det er gratis at blive medlem af. Tilmelding til foredraget er nødvendig på grund af begrænset antal pladser og skal ske senest den 4. februar til lisbethpohl@gmail.com.