Klopp har ingen forklaring på ny Liverpool-nedtur

Liverpool-manager Jürgen Klopp kan ikke forklare, hvad der skete i lørdagens 0-3-nederlag til Wolverhampton.

Jürgen Klopp virkede lettere rystet og handlingslammet, da Liverpool lørdag tabte 0-3 ude til Wolverhampton.

Jürgen Klopp virkede lettere rystet og handlingslammet, da Liverpool lørdag tabte 0-3 ude til Wolverhampton.

Wolverhampton var foran 2-0 allerede efter 12 minutter i lørdagens hjemmekamp mod Liverpool i Premier League. Det endte med en Liverpool-nedtur på 0-3.

Liverpool-manager Jürgen Klopp kunne fra sidelinjen måbende se sit hold begå den ene graverende fejl efter den anden inde på fodboldbanen.

– Vi fik en horribel start på kampen. Der gik to mål ind på os, og det må ikke ske på den måde. Men det skete, og vi var lige pludselig bagud 0-2. Det var vores egen skyld, fordi vi fejlede.

– Jeg mener, vi skulle have forsvaret os meget bedre. Jeg synes, at vi var virkelig passive i hele formationen. Jeg kan ikke forklare det, siger Klopp til Sky Sports.

Den tyske træner adresserede den manglende gejst og vilje til at gå ind i nærkampene.

Det lignede ikke det Liverpool-mandskab, der i mange sæsoner i træk har været et af de dominerende hold i engelsk fodbold.

– Der er ingen undskyldning for, hvad der skete. Og jeg har heller ikke en forklaring på det. Det må jo ikke ske, men vi så jo alle sammen, at det skete, konstaterer Klopp.

Liverpool er raslet helt ned på en tiendeplads i Premier League efter hold som Brighton, Brentford og Fulham. I næste runde venter et lokalderby mod Everton, som tidligere lørdag vandt 1-0 over Arsenal.

– Vi skal have ændret det her med det samme. Allerede i næste kamp mod Everton, som vandt over Arsenal.

– Everton kommer lige fra en god oplevelse og har momentum, så vi skal vise, hvad vi kan, siger Klopp ifølge BBC.

/ritzau/