Klodsede bureaukratiske regler

Vi mangler vækst og arbejdspladser i Danmark, og vi skal klappe i hænderne hver eneste gang, der er en iværksætter, der har modet, pengene og gejsten til at starte en forretning op. Og det skal være så nemt som overhovedet muligt, så de ikke taber gejsten og modet, inden de får begyndt!

Så derfor Hr. Stig Kokfelt, er det en meget, meget dårlig ide at nægte Ismageriets indehaver at sætte et håndlavet smukt neonskilt op i hans egen forretning, som han har åbnet for sine egen penge, og det omtalte neonskilt betales også af ham selv. Det er skrankepaveri af allerværste skuffe, og det har ingen kommune i Danmark med sans for erhvervsvenlighed, vækst og arbejdspladser brug for.

Jeg kan derfor anbefale Hr. Kokfelt at tage en tur til Ismageriet i Søborg og se den flotte butik og de glade ansatte. Køb en is og støt en ny iværksætter. Det, de små virksomheder har allermest brug for, er, at skrankepaverne og alle eksperterne ikke går i vejen, så kunne deres tid gå med at pleje deres forretninger til glæde for Danmark.

Skrankepaveri skal hen, hvor pebret gror! Lad den mand få tilladelse til at sætte sit skilt op, for alt andet krænker retssikkerheden.

Og så kunne det måske hjælpe lidt på placeringen af erhvervsvenlige kommuner. Gentofte ligger ikke ligefrem i top, når det gælder om at betjene virksomhederne, Gentofte kunne godt trænge til lidt højdespring her. Op på dupperne og op på listen, og skrot det regeltyrrani, som ikke gavner et sundt erhvervsklima!