KIF Kolding får klø af tændte makedonere

I et hidsigt opgør tabte KIF Kolding København med seks mål ude mod HC Metalurg i Champions League.

KIF Kolding København kom i uvejr i det første 1/8-finaleopgør i Champions ude mod makedonske HC Metalurg

Foran 7000 larmende tilskuere i Skopje tabte det danske hold med 17-23. Dermed tager KIF et svært udgangspunkt med sig til returkampen på hjemmebane.

KIF Kolding København fik en forfærdelig start på opgøret, hvor den normalt så solide defensiv slet ikke kunne lukke ned for trykket fra de stærke makedonske skytter.

Og i den anden ende var Metalurgs serbiske målmand Darko Stanic særdeles stærkt spillende, og blandt andet derfor var stillingen 11-4 til makedonerne efter 20 minutters spil.

Mod slutningen af første halvleg kom der mere drev i det danske angrebsspil, så stillingen ved pausen var 9-14.

Men KIF Kolding København kom igen svagt fra land i anden halvleg, og de toptændte makedonere opbyggede lynhurtigt et forspring på otte mål. Især højrebacken Renato Vugrinic var en torn i øjet på Kolding-forsvaret, og han nåede i alt op på 13 scoringer.

Det trak op til et dansk kollaps. Men fra midten af anden halvleg spillede KIF Kolding København sig med kløgt og rutine tilbage i opgøret, og makedonernes forspring skrumpede ind til fire mål.

Desværre for koldingenserne satte Metalurg en stærk slutspurt ind, og det endte med, at makedonerne kunne tage en føring på seks mål med sig til returkampen, der spilles i Trefor Arena i Kolding næste søndag.