Karsum rykker til Østerbro

Foto: THOMAS OLSEN, Simon Ydesen
©THOMAS OLSEN 160213
  FODBOLD NÆSTVED MOD TRELLEBORG
©THOMAS OLSEN 160213 FODBOLD NÆSTVED MOD TRELLEBORG

Det lignede længe et skifte til Nykøbing FC for Kristian Karsum, men det ender med at blive B93, der får glæde af hans kvaliteter. Den tidligere Næstved-spiller skulle ikke bruge mange minutter på at overbevise sin nye træner om sit potentiale.

– Det ligger fast, at jeg spiller for B93 i efteråret. Det ser godt ud i forhold til at kunne få spilletid her, og det har været det vigtigste for mig, siger Kristian Karsum, der også var til prøvetræning i Nykøbing FC, hvor man også var tilfreds med den blonde midtbanemotor.

– Det var sådan set også en god oplevelse at være i Nykøbing. Det så bestemt spændende ud, men der var ganske enkelt for langt fra København til Nykøbing. Det ville komme til at gå for meget ud over min uddannelse. Så det passer mig fint, at jeg kan spille i B93, hvor det hele kommer til at hænge godt sammen for mig, forklarer Kristian Karsum.

Målet har hele tiden været at finde en ny divisionsklub for Kristian Karsum, og i B93 får han chancen for at udvikle sig yderligere.

– Der er bestemt et godt niveau her i klubben. For eksempel har vi en spiller som Olcay Senoglu. Han er virkelig dygtig, så jeg ser spændende perspektiver i at skulle spille her, siger Kristian Karsum.