Karlebo under pres

Foto: Bo Hilsted

Serie 1

Karlebo – Lynge-Uggeløse 1-2

(1-0)

Mål:

1-0 Christian Kronholm (28.min.), 1-1 Gary Brooks (49.min.), 1-2 Gary Brooks (60.min.)

FODBOLD:

Karlebo spillede en god gang fodbold mod Lynge-Uggeløse, men spilfoståelsen gør det ikke alene. Lynge-Uggeløse og især Gary Brooks hentede en fortjent Karleboføring og vandt med smalle 2-1. Karlebo er nu på vippen til at rykke ned i serie 2.

Første halvleg var Karlebos, holdet spillede med vanlig ro og autoritet og havde pænt styr på hele banen. Helt fortjent fik træner Christian Kronholm headet Lars Svavas indlæg i mål til Karlebo føring. Det lignede den forløsende sejr, der kunne give lidt tryghed i nedrykningsracet til serie 2.

Anden halvleg startede perfekt for Karlebo, idet Lynge-Uggeløse havde en mand ude de første ti minutter, men overtallet blev ikke udnyttet, og i stedet fik altid skudfarlige Gary Brooks hamret en udligning ind for Lynge Uggeløse, og kampen var pludselig åben.

Karlebo, med en veloplagt Thomas Loran på midten, der strøede gode afleveringer rundt til holdkammeraterne, var stadig farlige, men efter den halve time i halvlegen var det igen Gary Brooks, der gik direkte mod mål og fik sikret sejren til udeholdet.

Karlebo balancerer nu på kanten af en nedrykning. Der skal ske små mirakler i sidste runde, hvis Karlebo skal klare skærene, men ingen tvivl om, at Karlebo vil gøre sit mod Ølstykke, som Karlebo har et godt tag på.