Kære borgmester

Cecilie Mikkelsen, Skovmarken 7, Blovstrød

Jeg skriver på vegne af, at du har valgt at lukke Sankt Georgs Gårdens ungdomsklub pr. 31.marts. Og jeg synes, du skulle høre min mening om det valg, du har truffet. Jeg har benyttet ungdomsklubben stort set hver gang den har haft åbent. Det er det eneste sted i Blovstrød, hvor de unge kan samles for at hygge, spille spil i salen og gøre stort set, hvad de har lyst til.

Det er to gange om ugen hvor de unge kommer lidt hjemme fra i et par timer, og får snakket og spillet spil og så videre. Pædagogerne er alle tiders, og deltager i mange af de ting, vi unge laver. Jeg synes, at det er genialt at man har den mulighed, det er derfor at jeg benytter den så godt som muligt. Men jeg synes ikke, at det er genialt at lukke klubben for at 'spare' penge. Man kan sikkert finde et andet sted at spare. Jeg skriver ikke det her brev for at skabe problemer, men jeg beder dem om at overveje det her en ekstra gang. Vi har et rigtigt godt sammenhold, og vil gerne blive ved med at have det. Jeg har hørt, at du har sagt at de unge i stedet for kan benytte sig af ungdomsklubben 'Klub Vest', men vil det nu være en god idé? For hvis det nu er tilfældet at alle de unge fra Sankt Georgs Gården rykker ned til Klub Vest, tror jeg ikke, at der vil ske de store besparelser. For det første fordi, at hvis vi alle rykker til Klub Vest (omkring 50 unge), så bliver der nok en stor mangel på pædagoger. Og så skal I ansætte nye pædagoger, hvilket ikke hjælper på den besparelse, som I søger efter. Overvej det lige.

Jeg håber virkelig, at du forstår hvad jeg mener. Og vil tage det her op igen, for de unge i Blovstrød's skyld. Og også for din egen skyld. De unge vil blive mere glade, og så slipper du for alle dem, der klager over det valg, du har truffet.

Jeg vil desuden føle mig utrolig bange og utryg ved at cykle i gennem en mørk skov for at komme til Klub Vest. Og der er ikke nogen cykelsti på vejen derhen (Nymøllevej).

(Cecilie Mikkelsen er 14 år. red.)