Kæmpe udrensning i Næstved-truppen

Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER, Simon Ydesen
Daniel Norouzi er i lighed med mange holdkammerater fortid i Næstved. Foto: Jens Wollesen
Daniel Norouzi er i lighed med mange holdkammerater fortid i Næstved. Foto: Jens Wollesen All rights reserved! Jens Wollesen +4520471563

Siden det i lørdags mislykkedes for Næstved at sikre sig en plads i playoff-kampene om oprykning til superligaen har der været spekulationer om eventuel udrensning i spillertruppen.

Sjællandske erfarer nu, at alle spillere med kontraktudløb med undtagelse af Christoffer Boateng er fortid i klubben.

Han har som eneste mand af de mange spillere med kontraktudløb fået tilbudt en ny kontrakt. Det betyder, at Kasper Mertz, Boris Saric, Nikolaj Hansen, Søren Jensen, Mathias Andersen, Mads Olsen, Souheib Dhaflaoui, Lasse Rise og Daniel Norouzi har fået besked på, at deres fodboldfremtid ikke ligger i Næstved.

De slutter sig dermed til Peter Therkildsen, som allerede tidligere på året skrev under på en kontrakt med AC Horsens gældende for den kommende sæson.

Sjællandske har været i kontakt med flere af spillerne, der bekræfter, at de ikke har fået noget nyt kontrakttilbud.

Daniel Norouzi, der har været lidt af en fan-favorit, lægger ikke skjul på, at han gerne ville have forlænget tiden i Næstved.

– Jeg får ikke forlænget. Sådan er det. Jeg ved ikke om, jeg havde regnet med at få forlænget. Jeg kunne godt se, at jeg ikke har startet inde i nær de samme kampe, som jeg plejede, og når jeg er startet inde, har jeg ikke spillet fuld tid, men jeg havde da håbet på at få forlænget, siger Daniel Norouzi.

Han håber ikke, at afskeden med Næstved bliver en afsked med 1.division.

– Det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer, men jeg mener stadig, at jeg har niveau til 1. division, så den må jeg tage med min agent, siger Daniel Norouzi.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Næstved direktør Jacob "Gaxe" Gregersen til den nuværende trup-situation.