Kabelplus får overskud

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der har været meget diskussion om firmaet Kabelplus, som driver Ishøj Fællesantenne og leverer tv og bredbånd til kunderne i Ishøj.

Uanset de stærkt delte meninger om Kabelplus, så lykkedes det selskabet at komme ud med et millionoverskud i 2018. Der var et plus i regnskabet på 1,26 millioner kroner, og det er ifølge adm. direktør Kenneth Christensen tilfredsstillende.

Han peger på, at Kabelplus har opgraderet Ishøj Fællesantenne med nye fibernoder, nye forstærkere, nye stik og nye fordelere i anlægget, så man kan tilbyde hastigheder på op til 1.000 Mbit.

Kabelplus har afsluttet 2018 regnskab med et overskud på 1,26 mio. kr., dette betragter vi som tilfredsstillende" udtaler adm. direktør Kenneth Christensen og fortsætter" i et marked hvor vi er oppe imod store spillere, skal vi konstant investere for at være foran og Kabelplus har taget førertrøjen på i 2018. I Ishøj Fællesantenne har vi bragt anlægget op til nye standarder, gør vi tilbyder i Ishøj (3 gange højere hastighed end tidligere). I Frederiksholmnet i Sydhavnen har vi fordoblet kapaciteten, medlemmerne får nu dobbelt så meget hastighed for de samme penge og vi fortsætter begge steder med at investere.

– Hele ombygningen af Ishøj Fællesantenne var tiltrængt og er godkendt af Ishøj Byråd den 5. marts 2019. Der er kommet ro på fællesantennen og nye medlemmer har tilmeldt sig hver dag i 2018. Det er lykkedes Ishøj Fællesantenne i 2018 at få 424 nye tv-kunder, svarende til 35 ekstra kunder i tilgang om måneden, og 555 nye bredbåndskunder – svarende til 46 ekstra kunder i tilgang om måneden, siger Kenneth Christensen.

– Hertil kommer at vi i Ishøj ligeledes har fået to nye foreninger på Fællesantennen, Grundejerforeningen Strandlunden med 177 lejligheder, har været tilsluttet i mange år som hovednetstilsluttet og nu er 100 % Ishøj Fællesantenne, og Solkysten (under opførelse) med 106 lejligheder der lige nu bliver kablet af Kabelplus. oplyser Kenneth Christensen.