Jyllinge får én på lampen

Gundsø Teater – og Musikforening er søndag den 13. april på Jyllinge Skole klar med forestillingen "En på lampen"

JYLLINGE: Gundsø Teater og Musikforening har flere gange oplevet stor succes med forestillinger fra Den Danske Skueplads, der nu kommer forbi igen. Det bliver i festsalen på Jyllinge skole på søndag den 13. april klokken 15.00 med forestillingen En på Lampen.

Mens publikum sidder ved de hyggeligt pyntede borde, kommer de til at opleve PH – Poul Henningsen, arkitekten, forfatteren, samfundsrevseren, digteren, maleren, livskunstneren – i et besøg i hans "værksted". PH manden, der på en næsten gnaven, brokkende facon kunne sige de mest morsomme og rammende ting. Gennem sine provokerende skrifter og ramsaltede kritik, sin fornyende arkitektur og banebrydende design har PH manifesteret sine holdninger og visioner.

I En på lampen skal vi opleve Jette Sophie Sievertsen, Morten Thunbo, Christian Steffensen og Torben Kjær ved klaveret i et sandt fyrværkeri af tidens jazz'ede toner, samt et bredt udvalg af PH's udødelige viser og sange: Man binder os på mund og hånd, Begynd dagen med en sang, Ta' og kys det hele fra mig, Ølhunden, Den offentlige mening, Sig de ord du ved, I dit korte liv, Byens lys med flere. De unikke tekster fortolkes i musikalsk-dramatisk form, hvor skuespillerne skiftevis indtager rollen som Poul Henningsen. I spillet om og med PH vil man foruden andre af tidens koryfæer opleve Otto Gelsted, Kjeld Abel, Liva Weel, Hans Scherfig, Agnes Henningsen, Kaj Munk – og så naturligvis PH's modpol og modstander – "Den offentlige mening".

Resterende billetter kan bestilles på billetterteater-musik.dk eller på GTMs billet telefon 4071 1175. På www.teater-musik.dk kan man læse mere om denne oplevelsesmulighed.