Jyderup-forretning satser på overvågning og reklameskærme

Jyderup
Flere reklameskærme i butikkerne og mere overvågning i institutionerne. Det er to af de ting, Experts nye erhvervscenter i Jyderup vil satse på.

Foto: Silla Bakalus

Videoovervågning som præventiv forebyggelse mod tyveri har i flere år været kendt og anvendt af mange større virksomheder og institutioner. Men nu er det på tide, at mindre virksomheder i provinsen også bliver tilbudt overvågningsudstyr til overkommelige priser.

Det mener Expert i Jyderup, der som et led i den aktuelle udvidelse af butikken også har valgt at åbne et erhvervscenter.

– Det vi kan se er, at der er et hul i markedet fra dem, der angriber større virksomheder og ned af. Det, vi går efter, er derfor de mindre virksomheder og institutioner, siger Anders Baagland, der er direktør for Expert i Jyderup.

Reklamer på fladskærme

Det nye erhvervscenter vil blive placeret på førstesalen af den gamle stationsbygning. Her vil der blandt andet blive indrettet et showroom, hvor nogle af de forskellige teknologiske tilbud vil blive vist.

Erhvervscentret vil hovedsaglig satse på tre områder – butiks-tv, overvågning og lyd til butikker, fortæller Anders Baagland.

Han forklarer, at butiks-tv ganske simpelt er tv-løsninger til butikker. Ved at opsætte en eller flere tv-skærme kan butikken reklamere for egne produkter eller forskellige leverandører i butikken.

– I stedet for at skrive skilte i hånden kan man lave dem i powerpoint og vise dem på en skærm, siger Anders Baagland og forklarer, at det indtil videre er et koncept, der fortrinsvis er set hos større selskaber som for eksempel Shell.

– Men nu er der kommet nye systemer, der har gjort, at det er blevet billigere, og derfor vil vi tilbyde det til mindre virksomheder, siger han og tilføjer, at en mindre butik for eksempel kan få en butiks-tv-løsning for under 10.000 kroner.

En anden ting, der tidligere fortrinsvis var for større virksomheder, men nu også er blevet mere populært blandt mindre virksomheder og institutioner, er overvågning, fortæller Anders Baagland.

– Vi kan se, at der er kommet et større behov for at skabe noget tryghed, siger han og fortæller, at det blandt andet var Expert, der stod bag, da Ældrecentret Elmelunden tidligere på året fik opsat nyt overvågningsudstyr.

Ifølge Anders Baagland skyldes den stigende forespørgsel på overvågningsudstyr, at udstyret er blevet billigere og lettere tilgængeligt. Hvor man før skulle have en special skærm og kamera, kan man i dag tilkoble overvågningen til sin computer.

– Det nye er, at overvågning bliver lavet på internetbasis. På den måde kan man følge sin butik fra sin computer overalt i verden, fortæller Anders Baagland.

Experts nye erhvervscenter forventes åbnet i midten af september. Indtil videre består centrets personale af en sekretær og erhvervsmanden Christian Hansen. Han tiltræder den 1. september.

sb@nordvest.dk