Julelotteri for ‘Flaske Finn’

Café SEF i Helsinge genoptog juletradition og samlede penge ind til mindebænk

Foto: Jesper Gisli

INDSAMLING Lillejuleaftensdag åbnede Café SEF i Helsinge dørene til julehygge med levende musik, æbleskiver, juleknas og en kærkommen chance for en hyggelig pause midt i den sidste julehandel.

Dermed genoptog Café SEF den ellers lange tradition der har været tidligere i Helsinge om julehygge Lillejuleaftensdag, og der var da også stuvende fyldt med julehyggende gæster det meste af dagen.

Oven i julehyggen havde Café SEF indsamlet en masse herlige præmier fra byens butikker og fra Gribskov Kultursal, som alle blev sat på højkant i dagens lotteri.

Alle solgte lodder a' 20 kroner gik ubeskåret til Ugepostens 'Flaske Finn' indsamling. Det blev til over 500 kroner, og indsamlingen vokser dag for dag.

Efter opfordringer fra Ugepostens læsere og facebookbrugere, har Ugeposten taget initiativ til at starte en indsamling til indkøb af en flot og unik stenbænk, der skal opsættes i Helsinge til minde om 'Flaske Finn' der i årtier har været en fast og særlig del af Helsinges liv og sjæl, og som døde i oktober måned. Indsamlingen har allerede nu rundet kr. 13.480,-

Vil du støtte indsamlingen kan du Mobilepay din donation på 30672893. Alle der støtter med 50 kroner eller mere, vil blive nævnt i Ugeposten når indsamlingen er slut. Har du gode idéer til indsamlingen, er du velkommen til at sende os et par ord på mail:

flaskefinn@ugeposten.dk