Johnny Mølby: Vi har hungret efter en sejr

Ifølge cheftræneren var det fortjent, at hans mandskab vandt 2-1 mod Horsens. Meget vigtig sejr, lyder det.

Viborgs cheftræner, Johnny Mølby, har længe spejdet efter en sejr i Superligaen.
Viborgs cheftræner, Johnny Mølby, har længe spejdet efter en sejr i Superligaen.

Viborg kunne lørdag for første gang i 11 kampe synge sejrssangen i omklædningsrummet, efter at holdet på udebane slog Horsens med 2-1 i Alka Superligaen.

Viborgs cheftræner, Johnny Mølby, lægger da heller ikke skjul på, at det var en meget vigtig sejr for holdet.

– Det var en af vigtige. Vi har hungret efter at vinde, og så lykkedes det. Det var en stor lettelse for klubben og fansene. Jeg er rigtig glad for det på spillernes vegne, siger han.

Ifølge Johnny Mølby har han ikke selv tænkt på, at hans position har været til diskussion efter de manglende sejre.

– Jeg går ikke så meget og tænker på det. Det er mere de spillere, der løber rundt inde på banen, som jeg tænker på. Nu har jeg selv spillet, og jeg ved, at det også gør ondt på spillerne, siger Johnny Mølby.

Cheftræneren var ganske tilfreds med sit mandskabs indsats i 2-1-sejren, men ærgrer sig over, at Horsens kom lidt for tæt på til sidst.

– Vi var det bedste hold, og det irriterer mig, at det skulle blive spændende til sidst, men det blev det. Da de reducerede, kunne man godt se, at vi er et hold, der ikke har vundet i mange kampe. Vi blev bange.

– Der var mange muligheder for at score på en omstilling, men det er sådan, det er for et hold uden selvtillid. Derfor kom de også tæt på til sidst med deres fysiske pres.

– Horsens spiller, som de altid har gjort, og hvis du ikke kan håndtere den stil, så bliver det svært. Det gjorde det for os i den første kamp, hvor vi tabte, siger Johnny Mølby.

Viborg får mulighed for at bygge videre på deres succes i næste runde, hvor de møder et andet bundhold, nemlig OB.