Joachim B. Olsen mødtes også med Venstre

Ifølge kilder i Venstre har den tidligere kuglestøder og folketingskandidat Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance vist interesse for at stille op for Venstre.

Joachim B. Olsen taler med presssen på LAs pressmøde for nylig.
Joachim B. Olsen taler med presssen på LAs pressmøde for nylig.

Den tidligere kuglestøder Joachim B. Olsen mødtes med Venstre i Århus om et muligt kandidatur for partiet op til kommunalvalget sidste år. Det fortæller anonyme kilder centralt placeret i partiet til jp.dk.

Oplysningerne kommer i kølvandet på Joachim B. Olsens kandidatur til Folketinget for Liberal Alliance. Tidligere har det allerede været fremme, at han har været medlem af Socialdemokraterne, og at han allerede har forsøgt at blive opstillet til Folketinget for De Konservative.

Ifølge kilderne i Venstre i Århus bad Joachim B. Olsen selv om et møde med partiet. Men mens partimedlemmerne tyggede på den tidligere vinder af "Vild med dans'" forespørgsel, hørte de radiospots, hvor han støttede den socialdemokratiske borgmester Nicolai Wammen.

– Når han til et møde proklamerer, at han altid har været Venstre-mand og så en måned efter går til Socialdemokraterne, er han så utroværdig, at vi var glade for, at vi ikke blev spændt for den vogn, siger den ene Venstre-kilde til jp.dk.

Selv mener Joachim B. Olsen, at der er tale om bagvaskelse, og han har allerede afvist, at han har forsøgt at blive opstillet for De Konservative, ligesom det ifølge ham var Venstre, der inviterede ham til møde.

– Måske er jeg for flink og naiv, men jeg kommer gerne og hører, hvad folk har at sige. Når jeg så siger nej til dem, ringer de til journalisterne. Jeg har været folketingskandidat i en uge, og så forsøger folk allerede at bagvaske mig. Det er usympatisk, siger han.