Jens Voigt er klar til cykelstafet i Rudersdal

Endnu en stjernerytter melder sig på banen og deltager i Meny VM-Stafetten den 5. juni

Foto: Anne Dahl Kristensen

Tidligere blev det meldt ud, at Carlos Sastre er klar til start ved den første udgave af Meny VM-Stafetten, og nu bliver endnu et stjernenavn inden for cykelsporten bragt på bane. Den tyske populære tidligere professionelle cykelrytter, Jens Voigt, kører nemlig også med i den lokale stafet.

Jens Voigt kørte i en årrække for Bjarne Riis"s Team CSC, og ifølge Ole Egeblad, som er arrangør af stafetten, var han uden sidestykke en af de mest populære ryttere i feltet.

Jens har flere gang deltaget i Post Danmark Rundt og har hver gang nydt den store opbakning og popularitet. Han ser derfor også frem til et gensyn med Danmark.

"Det er længe siden, jeg har været i Danmark, og jeg mindes den flotte opbakning I altid gav mig, når jeg kørte Post Danmark Rundt. Nu håber jeg, I har lyst til at komme forbi, hilse på og cykle med mig til Meny VM-Stafetten i Rudersdal den 5. juni," siger Jens Voigt i en pressemeddelelse.

Alle interesserede har mulighed for at deltage i VM-Stafetten. Det kræver blot, at man har en cykel, og der burde være rig mulighed for at få hilst på både Carlos Sastre og Jens Voigt og måske få taget en selfie med cykellegenden.

Konceptet i Meny VM-Stafetten i Rudersdal er, at løbet afvikles som en stafet, hvor hold bestående af tre personer skiftes til at køre den 14 kilometer lange rute, imens der samtidig er socialt samlingspunkt på Geels Bakke.

Jens Voigt indstillede sin aktive karriere i 2015 men er fortsat meget aktiv som løbsarrangør, kommentator og cykel-designer, ligesom han har lavet sit eget tøjmærke der meget passende for ham hedder: 'Shut Up Legs'.

Læs mere på: www.vmstafetten.dk eller på løbets Facebook-side: www.facebook.com/vmstafetten