Sportschef: Klapper ikke af Stephan P-skifte

Foto: Fotograf Lars Skov, Rudi Dalsgaard
120109 Farum, Unge Laudrup til FcN. Ny fysisk træner til FcN
  Foto: Lars Skov
120109 Farum, Unge Laudrup til FcN. Ny fysisk træner til FcN Foto: Lars Skov © Fotograf Lars Skov

Det er med en lidt anstrengt mine, at FC Nordsjællands sportslige ledelse må se klubbens topscorer lige nu, Stephan Petersen, præsenteret som ny AGF-spiller til nytår.

I FC Nordsjælland har man de seneste sæsoner brugt mange kræfter på at få hurtigløberen tilbage for fuld kraft efter lange skadespauser, og med en god sæsonstart for Stephan Petersen så det endelig ud til at lykkedes.

Men i stedet har det givet ham så god reklame, at han nu forlader FCN kvit og frit til fordel for en anden klub.

– Det er en del af gamet, og det er ikke noget, vi klapper i hænderne af. Det er primært, fordi Stephan er kommet fornuftigt i gang efter tre års skadesmareridt, hvor sundhedssektoren har gjort et kæmpe stykke arbejde for at få ham tilbage. Så vi havde håbet, samarbejdet skulle fortsætte, men det er der flere om at bestemme. De har valgt anderledes, og det må vi acceptere, siger FCNs sportschef, Jan Laursen.

Der er i skrivende stund stadig timer tilbage af transfervinduet, der først lukker ved midnat tirsdag aften, men FC Nordsjælland tror ikke, at man kan få solgt Stephan Petersen her og nu, som man gjorde med Martin Bernburg til Brøndby.

– Det kan jeg ikke forestille mig. Vi har ikke hørt noget fra dem (AGF, red.). De er ikke vendt tilbage, og hvis de havde nogle penge til det, ville de vel have gjort det i går (mandag, red.), siger Jan Laursen.