JCD satser på open-source fra Umbraco CMS

JCD satser på open-source fra Umbraco CMS

JCD A/S har i mere end 30 år leveret it til dansk erhverv inden for Microsoft Dynamics, Business Central, web-løsninger, retail, it-infrastruktur og Modern WorkPlace (Microsoft 365, WorkPoint 365, Microsoft Power Apps mfl.)

De sidste 10 år har JCD specialiseret sig i webudvikling; at levere og udvikle websites og webshops.

Webudviklingen sker i Umbraco CMS, og det valg har vist sig at være det helt rigtige for virksomheden og deres kunder. Umbraco giver nemlig mange muligheder, og det er en klar fordel i den digitale transformation.

Umbraco CMS

Umbraco er et dansk udviklet Open Source Content Management System, der baserer sig på programmeringssproget C# (C Sharp). Det bruges i dag af mere end 730.000 virksomheder, privatpersoner, offentlige myndigheder og webbureauer rundt om i hele verden.

Umbraco CMS giver webredaktøren mulighed for at tilpasse og tilrette sit website eller webshop let og brugervenligt med de muligheder, en udvikler har hjulpet dig i gang med. Med andre ord kan du udgive, tilpasse og tilrette din hjemmeside uden at være uddannet webdesigner, webudvikler eller at have erfaring med programmering.

CMS-systemet fra Umbraco gør det altså nemt for webredaktører, marketingsafdelinger eller selvstændige at vedligeholde, opdatere og administrere sin hjemmeside eller webshop med tekster, billeder og andet indhold.

Ligeledes gør CMS-systemet arbejdet med SEO nemt og effektivt – også uden hjælp fra et webbureau. Dermed hjælper Umbraco CMS dig godt på vej til at blive fundet på søgemaskinerne, så dit indhold vises for potentielle brugere.

De fleste webudviklere og webbureauer kan I dag udvikle, videreudvikle og vedligeholde en Umbraco CMS-løsning – til din fordel som bruger.

Umbraco CMS gør digitalisering nemmere

Kravene og ønskerne til en moderne webshop eller en dynamisk hjemmeside har aldrig været større. En hjemmeside eller en webshop er i dag langt fra så statistik, som den var for blot få år tilbage – både kunder og virksomheder har større krav og behov til sit website eller webshop end tidligere.

I dag har kunderne et stigende behov, flere ønsker og større krav til sin kommende webshop eller website. De mange krav og ønsker er især til integrationer til virksomhedens andre interne og eksterne systemer – fx ERP (Microsoft Dynamics 365 Business Central), CRM, marketing, mail-platforme og lagersystemer. Integrationerne kan ofte udvikles med hjælp fra en Umbraco / .net / asp udvikler gennem skræddersyede løsninger og / eller API-integrationer.

Umbraco CMS’ åbne tilgang gør det muligt, med teknisk hjælp fra en Umbraco udvikler eller et webbureau, at specialudvikle løsninger til og fra systemet og dermed også til virksomhedens omkringliggende systemer og værktøjer.

Det betyder, at virksomhedens website ikke længere udelukkende skal være et sted, hvor der præsenteres statiske informationer. I langt højere grad er hjemmesiden et værktøj for både kunder og virksomhed, da den automatisk opdaterer med relevante og opdaterede informationer fra fx Microsoft Dynamics 365 Business Central, CRM eller ERP-systemet.

Hvis dine nuværende systemer har et åben API, er det ofte kun fantasien for dig som bruger, der sætter grænser for, hvad du kan hente, vise og præsentere i dit Umbraco CMS – og dermed gøre hverdagen nemmere for dig og dine kunder.

Digitale løsninger i Umbraco CMS

Umbraco CMS er ikke udelukkende lig med websites og webshops – det er et Content Management system, der kan bruges til meget mere end blot at fungere som base for virksomhedens hjemmeside.

Med Umbraco CMS kan du, dit webbureau eller udvikler lave digitale løsninger i eller separat fra din hjemmeside. Det kunne fx være specialudvikling af dit helt eget medlemssystem, administrationspanel eller lignende.

CMS-systemet fra Umbraco gør det muligt at udvikle præcis de løsninger, du ønsker – på en solid platform. Med systemet drager du fordele af, at den daglige bruger hverken skal forholde sig til udvikling eller lignende – men blot koncentrere sig om at opdatere og vedligeholde webdesign og indhold; grafik, skifte billeder, tekst og lignende.

Hvad kan Open Source gøre for din forretning?

Mange virksomheder har historisk set valgt mere lukkede CMS-løsninger eller bygget sin hjemmeside eller webshop på et forkert fundament. Det resulterer ofte i, at man kun delvist har kunne ændre og tilpasse sin løsning – og ofte kun i begrænset omfang selv kunne videreudvikle løsningen.

Dermed var det ofte besværligt og dyrt at integrere sin webshop eller website til virksomhedens ERP, CRM eller marketingsystem. På den måde var hjemmesiden eller CMS-løsningen en hindring for virksomhedens digitale udvikling, digitalisering og vækst.

Open Source giver din virksomhed langt mere frihed og mulighed for at udvikle og tilpasse dine eksisterende løsninger ind på sit website eller webshop. Det er ofte med til at gøre hverdagen nemmere, hurtigere og med til at sikre digitaliseringen på tværs af systemer og afdelinger.

Øget digitalisering giver mulighed for at effektivisere en lang række processer.