Jan Pytlick forsvarer sine tabere

Jan Pytlick erkender, at han satte flere af de mindre rutinerede spillere på hårde opgaver i det, der endte med et dansk nederlag til Tyskland på 19-27.

Rystet er han ikke over det klare nederlag på 19-27 til Tyskland. Men landstræner Jan Pytlick erklærer sig skuffet over udfaldet af den på papiret betydningsløse kamp ved GF World Cup, hvor Danmark allerede var semifinaleklar inden opgøret.

– Vi gjorde det alt for nemt for dem, og vi havde inden kampen i hvert fald ikke et billede af, at vi kunne tabe med otte mål. Det var lige voldsomt nok, siger Pytlick.

Han gav ansvar og spilleminutter til mange af de spillere, der indtil videre mest har kigget på i turneringens to første kampe. Men han indrømmer, at flere af dem var hårdt matchet, fordi de blev sat sammen med holdkammerater, de ikke nødvendigvis kender særligt godt.

– Det var helt sikkert lidt af en uriaspost, som nogle af dem blev sat på. Men det var vigtigt for mig at få dem testet og se, hvad de byder ind med, og hvordan de reagerer, når tingene ikke lige kører, siger landstræneren.

Han vil dog ikke fortælle, hvem der efter hans mening bestod, og hvem der dumpede.

– Den evaluering holder jeg for mig selv, siger Jan Pytlick.