Invitation til Flemming Rømer

Af Karen Ruud Mortensen, Egevej 8, Sørup:

Kære Flemming Rømer,

I lokalavisen udtaler du dig om transportmulighederne for de borgere, der bor i Sørup, når buslinjerne 336 og 339 bliver nedlagt.

I den anledning vil jeg gerne inviterer dig ud på en gåtur i området, som du vist ikke kender særlig godt. Vi kan mødes ved stoppestedet Skovsvinget. Du skal tage godt fodtøj på, for der kan være vådt og smattet langs vejkanten (der er jo ingen fortov), og du skal også sørge for regntøj eller paraply, hvis det ser ud til regnvejr.

Du kan selv vælge, om du vil gå mod Fredensborg by ad Sørupvej eller mod Kratbjerg trinbræt – jeg tror der er nogenlunde lige langt, ca. 2-3 km.

Så må du endelig også huske at tage en indkøbsvogn eller i hvert fald en rummelig rygsæk med, for du skal jo op til byen enten for at købe dagligvarer, gå på bibliotek, apotek, til gymnastik (man skal jo holde sig i form) eller andre gøremål.

Når Fredensborg by er nået efter en god times tid, og efter du har overstået dine ærinder, skal du tilbage igen, men denne gang med et større eller mindre læs på. Det tager derfor noget længere tid at komme tilbage til stoppestedet Skovsvinget.

Tak for turen!