International triumf for Christinna og Kamilla

Foto: Jørgen Hansen
Tilfredse Greve-spillere efter sejren i Kuching i Malaysia. Det er Kamilla Rytter Juhl tv. Og Christinna Pedersen th.
Tilfredse Greve-spillere efter sejren i Kuching i Malaysia. Det er Kamilla Rytter Juhl tv. Og Christinna Pedersen th.

De fik næsten mest sved på panden ved autografskrivningen.

Greves damedouble Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl fejrede søndag endnu en international triumf, da de blev suveræn vinder af finalen i Malaysia Masters. Finaleparret var japanere, der blev besejret 21-14, 21-14.

Det var årets første store internationale turnering for de to verdensstjerner, og de var taget den lange vej for at holde kampformen ved lige.

Sædvanligvis er det superseriesturnering og mesterskaber, der er baggrunden for lange rejser, men Greveparret ville til Malaysia for at få kamptræning:

– Vi har valgt at tage til en Grandprix Gold-turnering så langt væk for at få noget kamptræning, som man ikke kan få på samme måde til træning i Danmark. Det er stærke par, som deltager, så selv om vi er førsteseedede, skal vi spilles vores bedste i hver kamp for at vinde, lød det fra Christinna Pedersen inden afrejsen.

Målet for 2015 er for Greveparret, der er nr. tre på verdensranglisten, at holde sig i top fire og vinde nogle titler.

Samtidig arbejder de med fysikken.

– Det er virkelig vigtigt, at vi træner rigtigt og hårdt. Damedouble er en kategori, hvor kampene kan blive rigtig lange, og derfor er det sindssygt vigtigt, at vi står stærkt fysisk. Det er også vigtigt for os, at have stor styrke i benene, så vi kan lave de ryk, som er vigtige i vores spil, sagde Christinna Pedersen til badminton dk.

For Greves ligahold, hvor de to verdensstjerner er nøglefigurer, er det glædeligt, de er i topform, inden kvartfinaleopgørene mod Odense 29. januar og 3. februar.

Til gengæld kan det give lidt nervøse trækninger, at Greves Joachim Fischer i Swedish International tabte til Odenses Steffen Rasmussen.

Christinna Pedersen var også i finalen i mixeddouble, hvor hun vandt sammen med Joachim Fischer over et indonesisk par efter formidabelt spil.