International bold i Melby

Hold fra USA og Saudi Arabien gæster Melby Stadion

FODBOLD Efter den forgangne weekends DSV-Cup på banerne i Melby, kan MLI's fodboldafdeling allerede nu se frem til endnu mere bold fra den internationale skuffe.

Således byder juli på flere kampe, hvor udenlandske hold pudser formen af mod MLI's dygtige ungdomshold.

Torsdag den 21. juli gæster Arabian Galaxy fra Saudi Arabien Melby stadion med to hold.

Arabian Galaxy er på Europaturne for at deltage i diverse ungdomsstævner og lægger vejen forbi Melby. Første kamp spilles kl. 17:00 og er for årgang 2004 drenge, der skal spille 8-mandsbold. Kampen kl. 18:30 er for årgang 2003 drenge der skal spille 11-mandskamp på opvisningsbanen.

Mandag den 25. juli 2016 tager MLI imod Roanoke Star fra Virginia i USA der ligeledes kommer med to hold.

Her er det MLI's U/17 drenge og U/17 piger der skal i ilden mod de amerikanske gæster.

Helt speciel bliver pigernes kamp, da der til lejligheden er skaffet forstærkning til det lokale hold. Således får MLI forstærkning i form af de tidligere MLI-stjerner og nuværende landsholdsspillere Karoline Wietz og Sofie Bredgaard, der på dagen er tilbage i MLI's røde trøje.

Efter pigernes kamp er det drengenes tur og deres 'forstærkning' bliver på bænken, hvor Kim Daugbjerg er coach og vikarierer for Klaus Jensen, der er taget i forvejen til Vildbjerg for at besigtige de 35 baner til stævnet i det jyske.

Først gælder det dog kampene på 'pukkelpisterne' i Melby. Efter disse er der fællesspisning og hygge og et på snarligt gensyn, idet begge hold fra Roanoke Star, i lighed med MLI, deltager i Vildbjerg ugen efter.