Instawalk – her bor jeg

Du kan vælge et hvilket som helst motiv i dit lokalområde. Første gang er der vandring i Gadehavegård.
Du kan vælge et hvilket som helst motiv i dit lokalområde. Første gang er der vandring i Gadehavegård.

Grib din mobil og tag billeder i det område, hvor du bor. Opfordringen kommer fra Gadehavebiblioteket, Hedehusene Bibliotek og Kroppedal Museum, som sammen står bag to såkaldte Instawalks for borgerne i kommunen.

Den første vandring finder sted tirsdag den 28. april, hvor du på Gadehavebiblioteket kl. 16 starter med et hurtigt fotokursus og introduktion til Instawalk. Har du ikke en profil på Instagram, hjælper bibliotekets og museets personale dig.

Derefter guider lokalhistoriker Lars Spatzek dig rundt i Gadehavegård, hvor du kan fotografere sjove, grimme eller rørende motiver. Du bestemmer helt selv, hvad du vil vise fra dit kvarter.

Instawalken tager en time, og herefter mødes alle på Gadehavebiblioteket til kage og saftevand og en snak om turen. Du kan også få hjælp til at uploade billederne til Instagram.

Tirsdag den 5. maj gentager forløbet sig på Hedehusene Bibliotek, hvor mødetidspunktet også er kl. 16.

Billederne fra de to vandringer skal ikke blot på Instagram. De deltager i en fotokonkurrence og bliver udstillet på bibliotekerne i Kul'tour-ugen i juni. Der er fernisering den 4. juni kl. 16-17 på Gadehavebiblioteket og Gadehavebiblioteket.

Du behøver ikke at melde dig til inden de to Instawalks. Bare mød op.