Ideer søges til maritim turisme

TURISME Halsnæs Kommune har sammen med Helsingør og Gribskov Kommune samt Visit Nordsjælland fået bevilget penge fra regionen til at udvikle lokale ideer til forretninger inden for maritim turisme. Pengene skal understøtte 15 udviklingsforløb fra idé til forretning i 2016 og 15 forløb i 2017.

Tanken er, at der i udviklingsforløbene skal deltage flere virksomheder, som arbejder sammen. Forløbene tilrettelægges sammen med en konsulent, som projektet stiller gratis til rådighed, så ideen i løbet af tre-seks måneder kommer i mål som et forretningskoncept.

Projektet starter i foråret 2016, og forløbene kommer til at foregå primært i efteråret 2016 og gennem 2017. Udvælgelsen står Visit Nordsjælland, de tre kommuner og havnene i Hundested, Gribskov og Helsingør for. Mulige projekter kunne være:

Nye oplevelser for turisterne i maritime miljøer

Koblinger mellem oplevelser og overnatning

Udvikling af nye overnatningsmuligheder

Tiltrækning af virksomheder med en interessant profil

Udvikling af iværksættermiljøer

Cruise

Der er endnu ikke udviklet en færdig skabelon til beskrivelse af ideerne, men har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, så kontakt Anni Kær Pedersen, leder af Vækst og Udvikling i Halsnæs Kommune på telefon 22 15 86 78 eller e-mail anped@halsnaes.dk.

jent@lokalavisen.dk