I aften fejres de frivillige

I aften, onsdag, er der fest for Rudersdals mange frivillige på Kulturcenter Mariehøj

Frivilligheden skal hyldes i Rudersdal, og det sker ved afholdelse af den første frivilligfest og ved uddeling af Rudersdal Kommunes første Frivilligpris.

Kommunalbestyrelsen ønsker at anerkende den store indsats, som frivillige står bag, og har derfor taget initiativ til denne aften.

"Vi har fået gennemført en Frivilligpolitik og en guide til frivillige, og der har i det hele taget været meget fokus på frivillighed i Rudersdal de sidste mange år. Et nyt tiltag er at invitere alle frivillige – enkelte borgere såvel som netværksgrupper og foreninger til en aften, hvor vi anerkender og siger tak. Vi er også i Kommunalbestyrelsen rigtig stolte af den flotte frivillige indsats med modtagelse og integration af de mange nye flygtninge. Vi ser, at der foruden de etablerede foreningers indsats også opstår lokale initiativer i et omfang, som man kun kunne drømme om," siger medlem af Kommunalbestyrelsen og formand for Folkeoplysningsudvalget Jens Darket (V).

Arrangementet varer små tre timer og byder på lidt godt til ganen, musik og underholdning. Borgmester Jens Ive overrækker udover Frivilligprisen også Talentprisen, Kulturprisen/Kulturlederprisen og Ungdomslederprisen. Derudover kan du møde andre frivillige og gå på opdagelse i Frivilligmarkedet, hvor adskillige foreninger og interesseorganisationer viser, hvad de laver.

Tilmelding til Frivilligfesten sker efter først til mølle – princippet. Læs mere og tilmeld dig på www.rudersdal.dk/frivilligfest.

/adk

Aftenens program:

Kl. 18.00 – Dørene åbnes og der er velkomstmusik ved EL PRIMO og lidt vand/snacks i foyeren

Kl. 18.00 – Interesseorganisationerne holder "åben hus" i Storm P

Kl. 18.00 – Daglige aktiviteter ved Teatermejeriet og Ung i Rudersdal

Kl. 18.30 – Uddeling af priser ved Borgmesteren i Kultursalen

Kl. 19.00 – Let traktement, socialt samvær i Storm P/gangen

Kl. 19.00 – Underholdning ved Opera Nordsjælland i Kultursalen

Kl. 19.45 – Underholdning ved Torben Chris i Kultursalen

Kl. 20.15 – Let underholdning ved Rudersdal Bigbands Lillegruppe i Kultursalen

Kl. 20.30 – Let underholdning ved EL PRIMO i foyeren

Kl. 21.00 – Festen afsluttes, dog med mulighed for at fortsætte netværk