Hvordan kunne du køre din vej?

Jeg kom kørende af Klampenborgvej mod Lyngby lørdag den 30. april ca. 11.30.

Jeg kørte på en rød cykel. Du kom farende af Hjortekærvej i en personvogn som var lys metallic farvet og sagtnede farten i krydset, inden du skulle til højre af Klampenborgvej mod Lyngby.

Du havde hajtænder og fuld vigepligt, så jeg troede naturligvis, at du sagtnede farten, for at stoppe for mig. Jeg skulle lige ud mod Lyngby og netop som jeg er ved at køre forbi dig, kører du ud. Min overraskelse var total!!!

Det er umuligt for mig at nå at standse og jeg bliver fanget af siden af din bil, mister balancen og knalder ned i asfalten, hor jeg slår mit hoved rigtig slemt. Jeg er meget fortumlet, sætter mig op og til min store overraskelse kører du bare videre!!

Du må da have mærket, at du kørte ind i noget. Heldigvis kom et meget sødt par løbende, ad de havde set, hvad der skete. Der blev ringet efter en ambulance, da jeg blødte voldsomt fra hovedbunden og jeg var naturligvis meget chokeret.

Hvis du læser dette håber jeg du kontakter mig – jeg vil gerne se den person, der bare kører en cyklist ned og derefter kører væk uden at hjælpe den tilskadekomne.

Heldigvis kom der nogle mere ansvarlige og søde mennesker hen til mig og jeg vil hermed gerne have lov at sige en stor tak til Tina (sygeplejerske) og Fredrik (han var vist noget indenfor militæret og havde en nødhjælpskasse i bilen).

Også en stor tak til Wilhelm Damsleth og hans veninde, som kom løbende hen for at hjælpe mig og støtte mig efter jeg var blevet kørt ned.

Det er dejligt at vide, at der er omsorgsfulde, ansvarlige og søde hjælpende mennesker til, når ulykken er ude.

Tak for det.