Hvor er Hillerød i kampen mod EON?

Det er med stor begejstring, at man i de sydsjællandske medier kan læse, at Faxe Komunne går hårdt ind i kampen imod de eksplosive stigninger i fjernvarmepriserne hos EON.

Her vil man på borgernes vegne ikke finde sig i hvad som helst. Jeg læser også om forbrugerrepræsentanter i Frederikssund, Egedal og Faxe, som kæmper for de EON-ramte indbyggere i de tre kommuner. Men hvor er Dan Riise (V) henne i denne sag og ikke mindst, hvor er Hillerød Kommune henne?

Ved det seneste fjernvarmemøde luftede både borgmesteren, Dan Riise og Mads Lundgren (S) deres medlidenhed/utilfredshed med os herude i Skævinge, men er indtil videre kun blevet til snak. Det er skuffende, at der ikke er kommet én eneste udmelding fra Hillerød Kommune. Ej heller har vi hørt fra Dan Riise, som burde være den første til at komme "i det røde felt", når man som bestyrelsesmedlem er blevet gået bag om ryggen af EON Danmark. Er det ikke ved at være på tide at Dan Riise og resten af Kommunalbestyrelsen melder sig ind i kampen? Det er jo snart valg!