Hvidt: Der er mere i os

Kasper Hvidt mener, at AG København kan blive endnu bedre på trods af, at holdet har indledt med sejre over de to bedste hold fra sidste sæson.

Man må konstatere, at håndboldholdet AG København har bestået lakmusprøven, der beviser, at holdet er favorit til at vinde DM i sin første sæson i landets bedste håndboldrække.

To sejre er det blevet til i to kampe mod AaB Håndbold og KIF Kolding, der sidste sæson spillede finale om DM-guldet. En perfekt start, men der er mere i vente, vurderer AG København-målmand Kasper Hvidt.

– Vi kan stadig forbedre os. Det giver ikke mening at tale om en forbedring på 20, 30 eller 40 procent, men der er endnu mere i os, siger Kasper Hvidt.

Hvis AG København havde fået en start mod hold, der må forventes at slutte i bunden af rækken, så havde det været nemmere. Men Kasper Hvidt er godt tilfreds med, at holdet har været gennem det sværest tænkelige kampprogram.

– Det har været en sjov start, og det har været rart at kunne måle sig med de bedste med det samme. Og nu har vist, at vi kan slå nummer et og nummer to fra sidste sæson, siger han.