Hundested udlignede i sidste minut

Hundested blev det første hold der tog point fra topholdet Herstedøster

Jublen brød ud i lys lue da Nis Prio udlignede til sidst i kampen
Jublen brød ud i lys lue da Nis Prio udlignede til sidst i kampen

Det er meget muligt, at et enkelt point ikke batter det store i tabellen, men til gengæld må og bør det give Hundested et mentalt og moralsk boost fremadrettet, at det lørdag eftermiddag blev til uafgjort 2-2 mod sjællandsseriens tophold Herstedøster.

Således var det Herstedøsters første pointtab og samtidig kom Hundested på tavlen efter fire nederlag på stribe.

Iskold og kynisk

Det blev et særdeles underholdende opgør på kunstgræsset i Hundested, begge hold havde deres stærke perioder undervejs i kampen, og på den baggrund var deleren egentlig i orden.

Hundested var bedst i 1. halvleg og bragte sig foran 1-0 ved Lars Bonde der påny viste sig iskold og kynisk med en fin scoring. Hundested havde chancer til flere mål, desværre kom overliggeren i vejen da Rasmus Phillipsen headede på kassen.

Desværre for hjemmeholdet, så lykkedes det Herstedøster at udligne til 1-1 umiddelbart inden pausen. Det var en streg i regningen ovenpå en stærk halvleg af Hundested.

Nis til sidst

I det første kvarter i 2. halvleg var det derimod gæsterne der var klart bedst. De bragte sig hurtigt foran 2-1 på et godt gennemspillet angreb, og efterfølgende havde de adskillige store chancer til at bringe sig yderligere foran. Da var Christian Solhøj en meget stærk ankermand i hjemmeholdets mål.

Som halvlegen skred frem arbejdede Hundested sig tilbage i kampen, men det trofaste publikum skulle helt frem til sidste minut før jublen brød ud i lys lue.

Tilbagevendte Rasmus Borre lagde et perfekt indlæg til Nis Prio der hårdt presset kunne sætte bolden i netmaskerne til den så vigtige udligning.

Bundkamp lørdag

Et dejlig point til Hundested der kom tilbage på sporet efter en resultatmæssig sløj periode.

Og det skal der meget gerne følges op på den kommende lørdag, hvor der venter et meget vigtigt bundopgør i Fredensborg. Kan Hundested få tre point med sig herfra er der atter kontakt med midterholdene i rækken, omvendt betyder et nederlag, at Hundested sidder fast i bundstriden.