Humlebæk slog nedrykkerne

Med 3-2 i Vedbæk over BSV fik Humlebæk en perfekt start på efterårssæsonen

Foto: Bo Hilsted

Fodbold: Humlebæk havde ikke mange træningspas bag sig inden sæsonpremieren i Vedbæk mod nedrykkerne fra BSV, og i perioder havde hjemmeholdet også Humlebæk slemt på krogen, men det lykkedes gæsterne at overleve de kritiske faser og dermed få vigtige tre point med hjem.

"Vi leverede en rigtigt god holdindsats," sagde træner Kim Engelsen efter kampen, "og dejligt, at det gav pote, at vi havde trænet i dødbolde."

Den første af slagsen tog Mathias Boriths sig af på straffespark, da Claus Nielsen var blevet fældet efter et kvarters spil.

BSV udlignede efter et mindre koks i Humlebæks forsvar, men på to indadskruede hjørnespark headede Kasper Nielsen og Luca de Biase udeholdet i front ved nærmeste opstander med 3-1, som også var stillingen ved pausen. Mikkel Jappe stod for den første assist, Mathias Boriths stod for den anden.

I anden halvleg reducerede BSV til 2-3 efter fire minutters spil, men derefter forsvarede Humlebæk sig flot og red stormen af – inklusive de syv minutters tillægstid, der opstod ved en skade til en af hjemmeholdets spillere.

Efterårssæsonen er en halvårsturnering, hvor man efter 11 kampe finder oprykkere og nedrykkere, så der er ikke plads til så mange kiksere, hvis man vil holde sig væk fra bunden og eventuelt spille med i toppen, og her fik Humlebæk et super udgangspunkt.

Humlebæk møder Hillerød på udebane lørdag den 29/8 kl. 15.30.