Humlebæk Skole løber i Laveskov

Lørdag formiddag løber mellem 600-700 børn, forældre samt andre med tilknytning til Humlebæk Skole motionsløb i Laveskov

Foto: Claus Beyer

'Vild med bevægelse' står bag det store motionsløb, hvor hele overskuddet går til udvidelse af skolens idrætslegeplads, og viceskoleinspektør og bagmanden hos 'Vild med bevægelse' Jan Niemeier håber at rigtig mange vil støtte op lørdagens løb og projektet med idrætslegepladsen.

"Det er et motionsløb der henvender sig til både børn og voksne. Vi løber i Laveskov, og kommer aldrig ud på vejene. Løberuten er en rundstrækning på to kilometer, og undervejs er der to klippeposter, og så skal man ellers nå at få så mange klip som muligt på 45 minutter. Vi håber på mellem 600 til 700 deltagere, og målet er en indsamling på ca. kr. 30.000," fortæller Jan Niemeier.

Dagens program starter klokken 09.00 ved Humlebæk Skole, og klokken 09.15 er der fælles opvarmning. Herefter går turen mod Laveskov, hvor starten på løbet skydes i gang klokken 10.00. Klokken 11.45 er der præmieoverrækkelse ved Humlebæk Skole, og hele arrangementet slutter klokken 12.00.