Humlebæk holder musikfestival

"Kom til Majfestival i Humlebæk," lyder opfordringen fra foreningen 'Vild med bevægelse'

Foto: Claus Beyer

Foreningen 'Vild med bevægelse' afholder årets Majfestival med et stort musikarrangement i Amfiteatret ved Humlebæk Skole 28. maj fra kl. 17 til 23.

I årets musikprogram kan man blandt andet opleve 'DADDYS' der består af musikere med stærke relationer til Humlebæk og musikmiljøet i Nordsjælland.

'NOiZE' står igen klar med karismatiske Tine Hartlev i front og fyrer den af langt ud over scenekanten med egne fortolkninger af Sanne, Sneakers, Ray-Dee-Ohh, Pink, D-A-D, Police og Bryan Adams.

Jeppe Kristiansen, der til daglig arbejder som pædagog på Sletten Fritidsakademi, tager sin guitar med og står for en times underholdning med velkendte numre folk kender og han har også en gæst med sig.

Programmet byder på flere unge lokale talenter. Emilie Semmelroth m.fl. byder på smukke sangstemmer. Laura Ziani, spiller fortryllende på sin cello, hun kommer og spiller sammen med endnu en cellist. Alle er velkomne til Majfestivalen, hvor byens borgere kan mødes og tilbringe nogle hyggelige timer sammen.

"Sidste år lagde godt 400 mennesker vejen forbi amfiteatret, og vi håber på endnu flere i år. Der er plads nok. Amfiteatret kan sagtens rumme 600 mennesker," siger foreningens formand Peter Krarup

"Børnene kan sagtens være med. Der er god plads til at lege på boldbanen og i skolegården".

Indgangen koster kr. 50,- i forsalg for voksne og unge (kr. 75,- ved indgangen). Børn i folkeskolealderen betaler kr. 15,- i forsalg (kr. 25,- ved indgangen).

Billetter kan købes på Humlebæk Skoles kontor, hos Hönemor børnetøj i Strandvejsbutikkerne og hos Humlebæk Sport i Humlebæk Centret.